Opti-stress

26.40

Optistress

  • ondersteunt tijdens periodes van stress en spanning
  • helpt bij het bereiken van een aangename gemoedstoestand
  • draagt bij aan rust en ruimte in je hoofd

 

Beschrijving

Specificaties
GABA (Gamma amino boterzuur) 100 mg
L-Theanine 200 mg
Passiebloem extract (5-6:1) Vitexin >= 3,50 % w/w 400 mg
Thiamine HCL (Vit. B1) 1,1 mg

L-theanine is een bijzonder aminozuur dat voorkomt in de bladeren van de groene theeplant. De structuur van L-theanine lijkt op glutamine; een belangrijke ‘boodschapperstof’ in onze hersenen. L-theanine staat al lang bekend om haar rustgevende eigenschappen.

Passiebloem extract is afkomstig van de passiebloem (Passiflora incarnata). Het is een bekend, traditioneel kruid dat al lang wordt gebruikt bij stress of innerlijke onrust. Het kruid verbetert de stemming en biedt ondersteuning bij de slaap. Daarnaast kan het u ondersteunen tijdens periodes van stress en spanning. Passiebloem en L-Theanine werken goed samen bij het bereiken van een aangename gemoedstoestand.

GABA (gamma-aminoboterzuur) is een rustgevende neurotransmitter die het verkeer regelt tussen zenuwcellen in de hersenen. Aan Brain nutrient’s GABA is thiamine (vit B1) toegevoegd. Thiamine is belangrijk voor de synthese van acetylcholine. Dit is een neurotransmitter, die vooral betrokken is bij de impulsoverdracht van zenuwcellen naar skeletspiercellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.